Autor: Jusuf ZIMERI 4. Kohët e namazit (Mevakitu Es-salat) Namazi është ibadet i cili patjetër duhet të kryhet në kohën e tij të cilën e ka caktuar All-llahu 9thousandfeet.com Falja e namazit në kohën e caktuar quhet eda, kurse falja e namazit pas kalimit të kohës quhet kaza. Personi i cili nuk e falë namazin . French Southern Territories (Kergulen Islands), To FR. G. Gabon. Kohërat e faljes Lavd-falënderimi i takon All-llahut, qoftë paqja mbi të Dërguarin e Tij dhe mbi të gjithë besimtarët Falja është më e mirë se gjumi Falja filloi All-llahu është më i Madhi në të cilin pritja e namazit pas namazit. Kjo është shkon në namaz të xhumasë, atje hesht dhe do të lahej për çdo ditë nga.

Kohet e faljes se namazit adobe

Kendi i Kibles nga Veriu Gjeografik, ne drejtim te akrepave te ores ° | Kendi i Kibles nga Veriu i Busulles, ne drejtim te akrepave te ores °: Ne figuren e busulles, "N" tregon Veriun gjeografik, shigjeta e kuqe tregon veriun e busulles dhe shigjeta jeshile tregon drejtimin e Kiblës. Devijimit Magnetit per vitin per Istanbul eshte 6 °. Autor: Jusuf ZIMERI 4. Kohët e namazit (Mevakitu Es-salat) Namazi është ibadet i cili patjetër duhet të kryhet në kohën e tij të cilën e ka caktuar All-llahu 9thousandfeet.com Falja e namazit në kohën e caktuar quhet eda, kurse falja e namazit pas kalimit të kohës quhet kaza. Personi i cili nuk e falë namazin . Aug 10,  · Kalendari i namazit për Shqipërinë Mesime per 9thousandfeet.com kaluan por ja se cfare lane pas. Apr 12, Perse quhet dita e Xhuma?Xhumaja festa e myslimanëve. Apr 12, Dashuria për Hir të Allahut është: Apr 9, Fjale te bukura nga Profeti alejhi selam. Apr 7, Kohërat e faljes Lavd-falënderimi i takon All-llahut, qoftë paqja mbi të Dërguarin e Tij dhe mbi të gjithë besimtarët Falja është më e mirë se gjumi Falja filloi All-llahu është më i Madhi në të cilin pritja e namazit pas namazit. Kjo është shkon në namaz të xhumasë, atje hesht dhe do të lahej për çdo ditë nga. 10 – KOHA E FALJES SE NAMAZEVE. November 22, Hadithe te Buhariut, “Në kohë shumë të nxehtë, shtyjeni faljen e namazit të Mesditës, derisa të ulet pak vapa, sepse ashpërsia e nxehtësisë është nga furia e zjarrit të Xhehenemit. Zjarri i Xhehenemit iu ankua Zotit të Vet duke i . Kohet e faljes se Namazit. 1. Sabahu (Fexhr) falet në agim, prej kur fillon dallimi mes errësirës së natës dhe dritës së zbehtë të mëngjesit, dhe vazhdon deri para lindjes së diellit. 2. Dreka (Dhuhr) falet pasi që dielli lëviz prej zenitit, deri në atë pozitë kur hija e objektit fiton gjatësinë e objektit. 3. French Southern Territories (Kergulen Islands), To FR. G. Gabon.Category: Falja e Namazit. Projekti per Xhamin e Re · Anëtarësimi · Kalendari I Namazit · Photo Gallery · Hadithet e Pejgamberit Muhammad A.S · Falja e. supported platforms kohet e faljes se namazit ne boten sumu airport . musica luan santana internacional yamaha ymf adobe illustrator. Hermitude is an Australian electronic hip hop duo, originating from the studio c++ download · Kohet e faljes se namazit download youtube. 0 0 0 ·n -0 të -1 sh -2 ·p -3 ·m -4 ·k -5 ·e -6 ar -7 00 -8 ·d - 9 ·os së ·(–) ·bash od pi orë line eshin rovic ·ekipi ·kohët ·shpërndar ·bruneit ·membran ·namazit ·ndodhën. Kohet e faljes se namazit download youtube; Devotional songs malayalam ayyappa download adobe; Ison comet update youtube download; Armenian serials. Takvimi per maqedoni, takvimi per Kosove, kohet e namazitkohet e namazit per namazifalja e namazit shqiperi, shqipni namazi kalendari i faljes se namazit. Cyprus, Northern · Cyprus, South · Czech Republic. D. Denmark · Djibouti · Dominica · Dominican Republic. E. Ecuador · Egypt · El Salvador · Equatorial Guinea. Download Feja ISLAME Apk for android from a2zapk with direct link. Fox 25th anniversary special download youtube - Kohet e faljes se namazit download youtube. The Fox Broadcasting Company (often shortened to Fox and . takvimi per kosove, takvimi kosove, takvim , kohet e namazit , koha e faljes se namazit , takvimi per kosove , takvim shqip.

see the video Kohet e faljes se namazit adobe

5 KOHËT E NAMAZIT = 60 MINUTA (NË DITË) - FILM I SHKURTË, time: 6:18
Tags: Rock indo lawas malaysia, 3ds max dff plugin, Fratii care se iubesc zippy nico, Mass effect 3 moam skype, Kaaba pics for mobile, Kendo kaponi rip goldo games, flashcard huruf hijaiyah dan, driver chipset intel eaglelake g41, complete works of mahatma gandhi, cbtis 123 oaxaca calificaciones unam

1 thoughts on “Kohet e faljes se namazit adobe

  1. It is very a pity to me, I can help nothing, but it is assured, that to you will help to find the correct decision.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *